Katso reissuvinkit 100syyta.fi -sivulta

Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys - Suoma ry 

Suoma toimii kotimaan matkailun alueellisten organisaatioiden, matkailukeskus-organisaatioiden ja I-kilpi matkailutoimistojen yhteiselimenä ja edunvalvontajärjestönä matkailualan keskusjärjestöihin, valtion matkailuhallintoon ja muihin alalla toimiviin yhteisöihin nähden.

Jäsenilleen välitöntä taloudellista ansiota tai etua tavoittelematon yhdistys on perustettu syyskuussa 1991.

>> Siirry Suoma ry:n jäsenrekisteriin tästä

Ajankohtaista
>> 100 syytä matkailla Suomessa -kampanja laajeni uudella yrityshaulla - Vinkkipankki+ tukee matkailukohteiden myyntiä pitkälle syksyyn  23.7.2020
Työ- ja elinkeinoministeriön tuella toteutettava Vinkkipankki+ mahdollistaa matkailuyritysten suoran näkyvyyden Suoma ry:n koordinoimalla 100syytä.fi-sivustolla. Uusi Vinkkipankki+-laajennus mahdollistaa jokaisen Suomessa tapahtuvaa matkailua palvelevan yrityksen mukaantulon valtakunnallisen näkyvyyden omaavaan kampanjaan pienellä 300 € (+alv) panostuksella.
>> 100syytä kampanja käynnistyi 4.5., parhaat kotimaan helmet näyttävästi esillä  13.5.2020
SUOMA ry:n koordinoima 100syytä matkailla Suomessa kampanja käynnistettiin poikkeuksellisissa oloissa inspiroimaan kuluttajia ja matkustamaan kotimaassa silloin kun se on mahdollista. Kampanjaa jatketaan nyt lokakuun loppuun eli pyritään jatkamaan ja markkinoimaan lumetonta kautta mahdollisimman pitkälle syksyyn. 100syytä kampanjalla on nyt erityisen merkittävä rooli suuriin vaikeuksiin joutuneen matkailuelinkeinon nostamisessa jaloilleen. Nousu tapahtuu käytännössä täysin kotimaan matkailun voimin.
Suoma ry Facebookissa