Ajankohtaista
23.7.2020

100 syytä matkailla Suomessa -kampanja laajeni uudella yrityshaulla - Vinkkipankki+ tukee matkailukohteiden myyntiä pitkälle syksyyn


Hyvät matkailualan toimijat!

Työ- ja elinkeinoministeriön tuella toteutettava Vinkkipankki+ mahdollistaa matkailuyritysten suoran näkyvyyden Suoma ry:n koordinoimalla 100syytä.fi-sivustolla. Sivusto on jo neljättä kertaa toteutettavan valtakunnallisen matkailukampanjan ydin, ja sen kävijämäärät tulevat ylittämään tämän hetken tulosten perusteella koko viime kesän ennätyksellisen kävijämäärän vielä heinäkuun aikana. Sivusto tarjoaa monipuolista inspiraatiota kotimaan matkailuun, ja uusi Vinkkipankki+-laajennus mahdollistaa jokaisen Suomessa tapahtuvaa matkailua palvelevan yrityksen mukaantulon valtakunnallisen näkyvyyden omaavaan kampanjaan pienellä 300 € (+alv) panostuksella.

Ilmoittautuminen mukaan käy helposti sähköisen ilmoittautumislomakkeen ja oheisessa esittelypaketissa olevien ohjeiden avulla. Vinkkipankki+ on dynaaminen ja jatkuvasti päivittyvä alusta, joka tarjoaa kuluttajille monipuolisethakuvalinnat alueen, yritystyypin, yrityksen sijainnin tai kuluttajan oman sijainnin perusteella.

Jokainen yritys saa kohdekortin, johon kerätään tiedot yrityksen Google My Business tilin (maksuton) kautta sekä viimeisimmät julkaisut yrityksen Instagram-tililtä. Kun yritys merkitsee Instagram-julkaisunsa tunnisteella #100syytämatkaillasuomessa, hakee Vinkkipankki+ automaattisesti viisi uusinta julkaisua yrityksen kohdekortille. Hyvä kuva puhuu aina puolestaan, mutta kannustamme yrityksiä sisällyttämään Instagram-julkaisuihinsa nyt entistä enemmän konkreettisia tuotteita, tarjouksia tai tapahtumatietoja, joihin kuluttaja voidaan ohjata Vinkkipankki+:n kautta. Tavoitteenamme on tällä tavoin edistää matkailukohteiden konkreettisten palveluiden ja tarjonnan myyntiä.Vinkkipankki+:n erityisenä tavoitteena on lisätä syyskesän myyntiä ja saada myös kuluttajat huomaamaan, että kotimaanmatkailuun on hyviä syitä myös perinteisen ydinlomakauden ulkopuolella. Toisaalta tämä edellyttää, että yritykset pitävät ovensa auki ja lumettoman kauden tarjonnan esillä mahdollisimman pitkälle syksyyn. 100syytä-kampanja jatkuu tänä vuonna lokakuun loppuun saakka ja Vinkkipankki+ elää aina oikeassa hetkessä sivuille päivittyvien, yritysten ajankohtaisten Instagram-julkaisujen myötä.

Suomessa liikkuu nyt poikkeuksellisen paljon ”uusia” kotimaanmatkailijoita, joille tämä kesä saattaa olla pitkästä aikaa ensimmäinen lomakesä kotimaassa. Hyvä muistijälki tästä kesästä voi tuoda heidät takaisin myös ensi kesänä. Tämä kuitenkin edellyttää, että palvelut toimivat myös syyskaudella ja ovat varattavissa mahdollisimman hyvin sähköisesti.Tutustu oheiseen Vinkkipankki+-esittelyyn ja ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian. Yrityksen kohdekortin näkyvyys Vinkkipankki+-elementissä käynnistyy arviolta 1-2 vrk:n kuluttua ilmoittautumisesta.

Katso esite >>

Pitkää kesää toivottaen

SUOMA ry
100syytä matkailla Suomessa -kampanjatiimi
Hannu Komu