Ajankohtaista
13.5.2020

100syytä kampanja käynnistyi 4.5., parhaat kotimaan helmet näyttävästi esillä


SUOMA ry:n koordinoima 100syytä matkailla Suomessa kampanja käynnistettiin poikkeuksellisissa oloissa inspiroimaan kuluttajia ja matkustamaan kotimaassa silloin kun se on mahdollista. Kampanjaa jatketaan nyt lokakuun loppuun eli pyritään jatkamaan ja markkinoimaan lumetonta kautta mahdollisimman pitkälle syksyyn. 100syytä kampanjalla on nyt erityisen merkittävä rooli suuriin vaikeuksiin joutuneen matkailuelinkeinon nostamisessa jaloilleen. Nousu tapahtuu käytännössä täysin kotimaan matkailun voimin.

Jo neljättä kertaa toteutettavassa kampanjassa on kattavasti osallistujia kaikkialta maasta ja hienot kotimaan helmet on koottu näyttävälle 100syytä matkailla Suomessa -sivustolle. Kampanjan mainontaa aktivoidaan kesäkuun alkupuolella sekä some- että digikanavissa.

Alueellisten osallistujien lisäksi kampanjassa on mukana valtakunnallisista tahoista mm. Metsähallitus, Lomalaidun, Saaristoasiain neuvottelukunta, TEM(rahallinen tuki). Kampanjan valtakunnallinen pääyhteistyökumppani on Neste K liikenneasemat, joiden laajassa asemaverkostossa 100syytä -kampanja saa merkittävää lisänäkyvyyttä.

Tutustu: https://100syyta.fi/

Lisätietoja SUOMA ry:

Toiminnanjohtaja Hannu Komu
0400 615756
hannu.komu@onvisio.fi

Hallituksen puheenjohtaja Anne-Marget Hellén
050 559 0499
anne-marget.hellen@turku.fi