27.4.2023 100syytä kampanja täyteen vauhtiin 2.5. ja uutena osana sivustolla Vinkkipankki

100syytä matkailla Suomessa kampanja nostaa jo seitsemättä kertaa kotimaan parhaat palat valtakunnallisena kokonaisuutena 100syytä sivustolle. Sivuston lisäksi tärkeässä roolissa ovat jatkuvasti kävijämääriään kasvattavat 100syytä somekanavat, joissa kampanjaan osallistuvia nostetaan esille läpi kesän aina syyskuun loppuun saakka.

Kampanjan alueellisia paketteja mainostetaan valtakunnallisissa digikanavissa ja nostetaan kotimaa näyttäväksi vaihtoehdoksi ulkomaan matkailutarjonnan rinnalle. Instagramin kautta tapahtuva päivitys mahdollistaa kohdekorttien pitämisen ajankohtaisena ja loppukaudesta voidaan tarjonta tuoda esille syksyn väreissä ja jatkaa myös talvinostoilla. Vaikka kampanjan aktiivinen markkinointi päättyy syyskuun lopussa, niin sivusto elää pitkään senkin jälkeen.

Kesän uutuus on 100syytä sivustolle ankkuroitu Vinkkipankki yritys-/kohdehaku ja siihen osallistumalla pienetkin yritykset pääsevät valtakunnallisille markkinoille vain 400 euron panostuksella. Kun jo syksyllä oli tiedossa yritysten kustannusten nousu energiakulujen ja muun yleisen hintojen nousun myötä, niin Vinkkipankki haluttiin tuoda tukemaan erityisesti PK yritysten pääsyä markkinoille. Laaja näkyvyys kotimaan markkinoilla on nyt entistäkin tärkeämpää, kun myös kuluttajien ostovoimaa kiristää hintojen nousu ja matkavaihtoehtoja pohditaan entistä tarkemmin.

Vinkkipankkiin voi liittyä milloin tahansa ja heti Vapun jälkeen 100syytä sivuilla pääsee katsomaan livenä, miten Vinkkipankki toimii. 

Vinkkipankki aineistoon, joka sisältää myös linkin tietojen syöttölomakkeeseen, pääset tästä.

SUOMA toivottaa hyvää kesää ja menestystä kaikille matkailutoimijoille!

suoma.fi_header_vinkkipankki_900x294px_1.jpg