Kuvasta avautuu kuppanipakettien esittely

Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys - Suoma ry 

Suoma toimii kotimaan matkailun alueellisten organisaatioiden, matkailukeskus-organisaatioiden ja I-kilpi matkailutoimistojen yhteiselimenä ja edunvalvontajärjestönä matkailualan keskusjärjestöihin, valtion matkailuhallintoon ja muihin alalla toimiviin yhteisöihin nähden.

Jäsenilleen välitöntä taloudellista ansiota tai etua tavoittelematon yhdistys on perustettu syyskuussa 1991.

>> Siirry Suoma ry:n jäsenrekisteriin tästä

Ajankohtaista
>> SUOMA seminaarin antia ja vuosikokouksen henkilövalinnat kaudelle 2024  16.9.2023
SUOMA ry vuosikokous ja laadukas seminaari pidettiin Seinäjoella 28.-29.9.2023. Puheenjohtajaksi valittiin Visit Jyväskylä regionin matkailujohtaja Susanne Rasmus.
>> Kotimaanmatkailu kannattelee Suomen matkailuelinkeinoa – myös julkista tukea tarvitaan kasvun turvaamiseen  14.3.2023
Suomi kiinnostaa maailmallakin, mutta maamme matkailuelinkeino nojaa pääosin kotimaisiin matkailijoihin. Majoitusyöpymisissä kotimaisten matkailijoiden osuus on normaaliaikoina valtakunnallisesti lähes 70 prosenttia, Helsingin ja Lapin ulkopuolella pääsääntöisesti yli 80 prosenttia. Vuonna 2022 kotimaisten osuus oli valtakunnallisesti 77% kansainvälisen matkailun vielä ollessa toipumisvaiheessa kriisien jäljiltä. Kotimaan matkailun kehittäminen vaatii nykyistä enemmän panostuksia sekä alan kunnallisilta ja alueellisilta toimijoilta että valtion hallinnolta.
Suoma ry Facebookissa