Kotimaan matkailuvuosi 2021 tehdään nyt

Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys - Suoma ry 

Suoma toimii kotimaan matkailun alueellisten organisaatioiden, matkailukeskus-organisaatioiden ja I-kilpi matkailutoimistojen yhteiselimenä ja edunvalvontajärjestönä matkailualan keskusjärjestöihin, valtion matkailuhallintoon ja muihin alalla toimiviin yhteisöihin nähden.

Jäsenilleen välitöntä taloudellista ansiota tai etua tavoittelematon yhdistys on perustettu syyskuussa 1991.

>> Siirry Suoma ry:n jäsenrekisteriin tästä

Ajankohtaista
>> 100syytä matkailla Suomessa kampanja käynnistyi 2.5. ja jatkuu aktiivisena syyskuun loppuun  4.5.2022
100syytä matkailla Suomessa kampanjan kuuden kierros käynnistyi perinteiseen tapaan Vapun jälkeen. Kotimaan matkailijoille on tarjolla jälleen upea valikoima matkakohteista kaikkialta Suomesta. Suoman teettämän kyselytutkimuksen perusteella kotimaan matkustushalukkuus on edelleen kasvussa ja sen perusteella on jälleen luvassa hyvä matkailukesä. Polttoaineen hinnan kohoaminen vaikuttaa matkailuun mm. niin, että matkoja suunnitellaan entistä tarkemmin, matkustetaan ehkä lähemmäksi ja viivytään samassa majoituskohteessa pitempään. Lisäksi kulkuvälineeksi valitaan entistä useammin juna.
>> Henkilövalinnat vuodelle 2022  1.11.2021
SUOMAn vuosikokous pidettiin Lappeenrannassa 23.9.2021 ja saatiin kohdata pitkästä aikaa ihan kasvokkain! Kokouksessa tehtiin henkilövalinnat vuoden 2022 hallitukseen ja I-tiimiin. Hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2022 valittiin Maisa Häkkinen, joka on toiminut SUOMAn varapuheenjohtajana ja pitkän uran puheenjohtajana tehneen Anne-Marget Hellénin aisaparina usean kauden ajan. Lue lisää henkilöstövalinnoista...
Suoma ry Facebookissa