7.5.2021 100syytä matkailla Suomessa käynnistynyt kaikkien aikojen laajimpana

100syytä matkailla Suomessa -kampanja on käynnistynyt jo viidettä kertaa ja siinä on mukana kaikkien aikojen laajin osallistujajoukko koko maan kattavasti. Kampanjan valmistelussa huomioitiin matkailutoimijoiden tiukka taloudellinen tilanne ja tehtiin ratkaisu käytännössä tuplata kaikkien pakettien kohdekorttien määrä, mutta pakettien hinnat pidettiin viime vuoden tasolla. Näin entistä useampi taho pääsi mukaan valtakunnalliseen näkyvyyteen ja tavoittelemaan hyvää tulosta kesän ja syksyn matkailukaudelta. Kampanja jatkuu aktiivisena syyskuun loppuun saakka.

Suuri uudistus on instagramin kautta tehtävän dynaamisen päivityksen käyttöönotto, mikä mahdollistaa ajankohtaisen tarjonnan tuomisen jokaiselle kohdekortille yksinkertaisesti tekemällä Instagram postaus 100syytä aihetunnisteella. Ajankohtaiset kuvat teksteineen avautuvat kohdekortilta, pakettien laskeutumissivuilta ja niitä nostetaan myös etusivun ajankohtaisnäkymään. Tällä tekniikalla saadaan tuotua esille myös myöhäisenkin syyskauden näkymät, sivusto elää aktiivisen kampanjakaudenkin jälkeenkin.

Myös kampanjan mainonta käynnistyy toukokuun puolivälissä kaikissa some- ja tärkeimmissä digikanavissa ja sen lisäksi vaikuttajayhteistyöllä on aikaisempaa suurempi rooli kotimaan matkailun ilmiöittämisessä.

Kokonaistavoitteena on antaa entistä suuremmalle joukolle suomalaisia vahva inspiraatio lähteä lomailemaan kotimaassa tuomalla esille upeita kohteita kaikkialta Suomesta. Nyt on aika matkailla, vastuullisesti ja turvallisesti!

100syytä kertoo minne ja miten, tutustu...